AzureFilm PETG Blå 1Kg
AzureFilm PETG Blå 1Kg
AzureFilm PETG Blå 1Kg
AzureFilm PETG Blå 1Kg
AzureFilm PETG Blå 1Kg
AzureFilm PETG Blå 1Kg

AzureFilm PETG Blå 1Kg

133,60 kr.

Fremstillet i EU, højkvalitets PETG, smukke klare print, levende farver, ingen stringing, ingen warping, ingen tilstopning.

Anbefalinger for printning:

  • Dysetemperatur: 220–240°C
  • Opvarmet byggeplade: Anbefalet 60-80°C
  • Printhastighed: 50–100 mm/s
  • Byggeplade: Glas, Kaptontape, Blå tape

Kompatibel med de fleste FDM 3D printere.

Farve
  • Blå

 

PETG (polyethylenterephthalat) filament er en plasttråd, der kombinerer egenskaberne fra ABS filamentet (fast, temperaturbestandigt, ekstremt holdbart) og PLA filamentet (let at printe). På grund af disse egenskaber er PETG en filament til 3D-print, som du skal have. Det er miljøvenligt og kan genbruges efter brug. Netop på grund af sin fremragende kemiske stabilitet er PETG et materiale, der opfylder alle Europaparlamentets og Europarådets krav til kunstige stoffer i kontakt med fødevarer og medicin. Det kan findes i vandflasker, tøjfibre og madbeholdere.

AzureFilm PETG filament er ekstremt holdbart, solidt og lugtfrit. Det er et fremragende filament, der kombinerer en kombination af styrke og fleksibilitet, så det også bruges til at printe mekaniske produkter inden for robotteknologi. Fordi den har en ekstremt minimal grad af krympning og bøjning, er den ideel til print af store produkter. Det er et materiale, der er kendetegnet ved en blank finish, og derfor bruges det også til tryk af dekorative elementer.

For et godt resultat skal du printe ved en temperatur på 220-240°C, og byggeplade skal opvarmes til 80-90°C. Bemærk venligst, at temperaturområdet for udskriftsmediet kan variere en smule afhængigt af brugen af andre printere.

Fordelen ved PETG-materialet er, at det er meget nemt at printe; du behøver ikke en 3D-printer med et kabinet, og printhastigheden kan sammenlignes med udskrivning af PLA-filament. PETG-materialet har en fremragende støttestruktur på grund af styrken, der er med til at sikre, at lagene klæber perfekt under trykningen, og som følge heraf er produkterne strukturstærke og modstandsdygtige over for mekaniske påvirkninger.

Type
PETG
Filament Diameter
1.75mm
Vægt
1Kg
FG171-5015
5 Varer
Ny

16 andre produkter i samme kategori:

Produkt tilføjet til ønskeliste

Vi bruger cookies for at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside.
Læs mere i vores cookie- og privatlivspolitik