Kvalitets filament til billige penge !

Vi indkøber restpartier og 2. sorterings filament i store mængder for at tilbyde dig den bedste pris!
Vi har opdelt vores 2. sorterings filament i 2 grupper.

Restparti

Filament i denne gruppe er det samme som du finder hos andre forhandlere. Forskellen er at vi opkøber restpartier, konkursboer mm. Derfor kan vi sælge til en uhørlig lav pris, samtidige svinger varianterne meget og varene sælges kun så længe de haves på lager (ingen mulighed for genbestilling)

2. Sortering / B-stock

  • Som det kan høres i navnet er filament i denne gruppe, filament som ikke lever op til producentens/mærkets standard 100% oftest skyldes dette
  • Farven passer ikke 100% med mærkets farvekode (hver gang der skiftes farve på en produktionslinje, går der 5-6Kg tabt før farven er 100% igen)
  • Spoleskift (Når der skiftes farve på produktionslinjen, vil den sidste spole have en overgang i farven fra den gamle til den nye)Over spolet / under spolet (vægten af filament på spolen passer ikke med mærkets standard, der er enten kommer for meget eller for lidt filament på spolen)

I stedet for at sende alt dette filament til genbrug opkøber vi det, og tilbyder det til vore kunder. Bemærk at 2.soterings filament er kun filament med små fejl, som stadigvæk printer fint, filament med større fejl bliver sendt direkte til genbrug, da vi ikke ønsker at sælge dette.

Bestillinger før kl. 15.00 bliver afsendt samme dag, og oftes vil du allerede have din bestilling i hånden dagen efter.

Du kan vælge afhentning på bestillingssiden, derefter kan bestillingen afhentes på vores lager adresse Adreildsvej 27, 7442 Engesvang (man-tor 08:00-16:00 Fre (08:00-15:00)

Det vil forekomme at nogen varer er stock photos, dog er dette oftest mærkevarer som BL Touch, Phaetus, Gates etc..

Dog er ALT vores filament på siden rigtige billeder, som vi selv har taget.

Vi har samarbejdsaftaler med partnere fra hele verden, og arbejder hele tiden på at skaffe varer af højeste kvalitet til den laveste pris.

Vi er nyopstartet og ønsker med tiden at få langt større udvalg. Hvis du står og mangler noget specefikt som vi ikke har, så smid os en besked og vi kan højest sandsynligt købe det hjem og tilføje det til vores udvalg. "(såfremt det er en vare som 3D forumet i Danmark kunne have interesse i, og der ikke er tale om noget billigt knald, da 3DO kun er interesseret i at sælge varer af høj kvalitet

Vi følger Dansk købelov og yder derfor 2 års reklamationsret. Læs mere under vores handelsbetingelser

Vi følger Dansk købelov og yder derfor 14 dags returret. Læs mere under vores handelsbetingelser.