Category description here
LDO

LDO Orbiter V2 Dual Drive Direct Extruder

359,20 kr.

Designet af Dr. Lorincz Rober og produceret af LDO

Kortere drivgear 11mm vs.15mm

Drivgear af hærdet filament fremstillet af Bondtech

Vægt reduceret til ~135 gram

Mindre mere kompakte dimensioner (11,6 % kortere)

Nyt motordesign tilbyder ~40% stigning i skubbekraften under rigtige udskrivningsforhold og meget forbedret accelerationsydelse

Flippede drivgear – filamentbane tættere på ekstruderens centrum for et mere afbalanceret design og perfekt pasform også på delta-printere

Udgangsstyr for filament i rustfrit stål med 0,2-0,3 mm frigang til at drive tandhjul for den bedste TPU-udskrivningsoplevelse og ekstrem slidstyrke ved brug af slibende filamenter.

Højtemperaturbestandige indsprøjtningshuse, GPA12

Maskinbearbejdet PEEK sekundær drev gear bøsning

Orbiter Extruder 1.5 Orbiter Extruder 1.5 Orbiter Extruder 1.5
LDO

Orbiter Extruder 1.5

303,20 kr.

Orbiter extruder sættet er et af markeds lettelse sæt, vejende omkring 140g. Dette er perfekt til coreXYZ printere hvor der ønskes så lidt vægt ude på printerhovedet så muligt. Extuderen benytter en planetgearkasse samt dual drive extrusion.

Galileo Clockwork kit LDO Galileo Clockwork kit LDO Galileo Clockwork kit LDO
LDO

Galileo Clockwork kit LDO

439,20 kr.

Leveres med Bondtech dobbeltgear fra Bondtech.

Galileo Clockwork er designet som en drop-in-erstatning for det eksisterende Afterburner Clockwork-modul og bruger de samme grundlæggende kernekomponenter som det originale Orbiter-design til drivsystemet, opretholder et 7,5: 1 gearforhold og bruger de større Bondtech-gear, som give mere greb om filamentet.

https://github.com/JaredC01/Galileo

BIQU

BIQU H2 V2 24V

556,00 kr.

BIQH H2 er et komplet kombineret direct drive extruder og hotend kit. Modellen er letvægt, vejer omkring 211g inklusiv motor og blæser. Extruder kittet kan yde højt tryk ved hjælp af motorens gearing og dual drive funktion. Dette er perfekt til printere som skal printe hurtigt eller med TPU. 

  • Ikke på lager
  • Udsolgt