AzureFilm PLA Antracit 1Kg
  AzureFilm PLA Antracit 1Kg
  AzureFilm PLA Antracit 1Kg
  AzureFilm PLA Antracit 1Kg
  AzureFilm PLA Antracit 1Kg
  AzureFilm PLA Antracit 1Kg

  AzureFilm PLA Antracit 1Kg

  På lager, 1-2dags levering
  157,60 kr.
  Inkl. moms

  Fremstillet i EU, højkvalitets PLA, smukke klare print, levende farver, ingen stringing, ingen warping, ingen tilstopning.

  Anbefalinger for printning:

  • Dysetemperatur: 200–230°C
  • Opvarmet byggeplade: Ikke påkrævet (Anbefalet 50–60°C)
  • Printhastighed: 50–100 mm/s
  • Byggeplade: Glas, Kaptontape, Blå tape, PEI

  Kompatibel med de fleste FDM 3D printere.

  Farve
  • Antracit

   

  PLA er den mest populære type 3D-filament, sandsynligvis fordi den er en af de nemmeste 3D-filamenter at printe, og den forvrider sig ikke så let, hvilket betyder, at den ikke kræver en opvarmet byggeplade (selvom det helt sikkert hjælper at opvarme den). En anden fordel ved at bruge PLA er at det betragtes som et lugtfrit filament og er mere miljøvenligt end mange andre 3D-printerfilamenter.

  Indtil videre lyder det som en perfekt 3D filament, men ligesom al anden plastik har den nogle ulemper; PLA-materialet har lavtemperaturbestandighed, og det vil begynde at miste mekanisk styrke ved temperaturer over 60 °C. Det er også vigtigt, at vi nævner, at denne filament er skør, så undgå at lave PLA 3D-modeller, der kan blive bøjet, snoet eller gentagne gange tabt. Brug den i stedet til at lave 3D-modeller som dekorationer, slidstærkt legetøj, prototypedele og beholdere.

  Selvom vores PLA-filament er lavet af materialer, der er fødevaresikre, anbefaler vi ikke, at du gentagne gange drikker eller spiser fra dine 3D-print, fordi bakterierne kan bygge sig op der over tid.

  Vores PLA-filament er kompatibel med næsten alle 3D-printere, inklusive Creality- og MakerBot-printere, Ultimaker, Artillery, Flashforge, Creatbot, Makergear, Bukobot, Type A Machines og mange flere.

  AzureFilm PLA filamenter kommer i forskellige farver og muligheder; fra de grundlæggende farver som hvid og sort til glød-i-mørke-egenskaber eller dem blandet med ægte træ eller glitter.

  Type
  PLA
  Filament Diameter
  1.75mm
  Vægt
  1Kg
  FP171-7016
  Ny
  No reviews

  16 andre varer i den samme kategori:

  Kunder, der købte denne vare, købte også

  Kunder, der købte denne vare, købte også

  Vi bruger cookies for at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside.
  Læs mere i vores cookie- og privatlivspolitik