AzureFilm Silk PLA Mørk Kobber 1Kg
  AzureFilm Silk PLA Mørk Kobber 1Kg
  AzureFilm Silk PLA Mørk Kobber 1Kg
  AzureFilm Silk PLA Mørk Kobber 1Kg
  AzureFilm Silk PLA Mørk Kobber 1Kg
  AzureFilm Silk PLA Mørk Kobber 1Kg

  AzureFilm Silk PLA Mørk Kobber 1Kg

  På lager, 1-2dags levering
  167,20 kr.
  Inkl. moms

  Fremstillet i EU, højkvalitets PLA, smukke klare print, levende farver, ingen stringing, ingen warping, ingen tilstopning.

  Anbefalinger for printning:

  • Dysetemperatur: 200–230°C
  • Opvarmet byggeplade: Ikke påkrævet (Anbefalet 50–60°C)
  • Printhastighed: 50–100 mm/s
  • Byggeplade: Glas, Kaptontape, Blå tape, PEI

  Kompatibel med de fleste FDM 3D printere.

  Farve
  • Mørk Kobber

   

  Normalt er "silke" filamenter forstærkede PLA filamenter med en blank finish, men vores SILK 3D filamenter har et andet grundmateriale, og derfor har de også andre egenskaber. AzureFilms SILK filamenter er lavet med visse tilsætningsstoffer og materialer, som kan 3D-printes på samme måde som en almindelig PETG filament.

  På grund af dets enestående udseende er SILK-filamenter i øjeblikket et af de bedst sælgende 3D-filamenter til 3D-print. Printning med SILK filament er ekstremt populært på grund af dets skinnende og silkebløde finish på det endelige 3D-produkt, som ikke kun er æstetisk tiltalende, men det hjælper også med at skjule overgangene mellem lag. Det er det bedste valg til 3D-print af dekorative elementer som vaser, figurer, boligindretning,...

  For gode resultater er det nødvendigt at printe ved en temperatur på 220-240°C, og trykbordet skal opvarmes til 80°C. Bemærk venligst, at temperaturområdet for udskriftsmediet kan variere en smule afhængigt af brugen af andre printere.

  AzureFilm SILK filament til printere er specielt designet til at gøre det nemt at bruge for alle begyndere og 3D-magere. Det er tilgængeligt og brugervenligt, og hvad der også er meget vigtigt, er, at det ikke krymper ved 3D-print.

  AzureFilms SILK filament er kompatibel med næsten alle 3D-printere, inklusive Flashforge- og MakerBot-printere, Ultimaker, Creality, Artillery, Makergear, Printrbot, Bukobot, Type A-maskiner og mange flere.

  Type
  PLA
  Filament Diameter
  1.75mm
  Vægt
  1Kg
  FL171-8004
  Ny
  No reviews

  16 andre varer i den samme kategori:

  Vi bruger cookies for at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside.
  Læs mere i vores cookie- og privatlivspolitik