AzureFilm ASA Grå 1Kg
  AzureFilm ASA Grå 1Kg
  AzureFilm ASA Grå 1Kg
  AzureFilm ASA Grå 1Kg
  AzureFilm ASA Grå 1Kg
  AzureFilm ASA Grå 1Kg

  AzureFilm ASA Grå 1Kg

  På lager, 1-2dags levering
  145,60 kr.
  Inkl. moms

  Fremstillet i EU, højkvalitets ASA, smukke klare print, levende farver, ingen stringing, ingen warping, ingen tilstopning.

  Anbefalinger for printning:

  • Dysetemperatur: 240–260°C
  • Opvarmet byggeplade: Anbefalet 100–120°C + kabinet
  • Printhastighed: 50–100 mm/s
  • Byggeplade: Glas, Kaptontape, Blå tape

  Kompatibel med de fleste FDM 3D printere.

  Farve
  • GRÅ

   

  Acrylonitril styren acrylat (ASA) er en termoplast, der bliver mere populær dag for dag. ASA filament har mange egenskaber, der gør det godt til ingeniør- og udendørsformål. ASA 3D filament er den nye og forbedrede fætter til ABS filament, som vi alle har hørt om. ASA har mange fordele, der ligner ABS, men uden nogle af dets ulemper.

  De vigtigste egenskaber omfatter styrke, stivhed, ekstrem modstand mod kemisk eksponering og varme. Den er hovedsageligt designet til professionel brug. Oftest bruges det til fremstilling af prototyper, som skal tåle højere temperaturer og skal være UV-bestandige. Færdigvarer, der er lavet af ASA-filament, er meget holdbare og slagfaste. De kan blive udsat for sol og varme, og de vil generelt ikke ændre form eller farve. For eksempel er 3D-print lavet af ABS-filament mere følsomme med hensyn til eksponering for solen og har tendens til at denaturere og blive gule, hvis de efterlades udendørs. Du vil ikke have den slags problemer med ASA; den kan forblive i solen i årevis uden at deformeres eller ændre farver.

  En anden fordel ved at bruge ASA-filament frem for ABS-filament er, at det vrider sig mindre under 3D-print, bare vær forsigtig med, hvordan du justerer din køleblæser; ASA kan revne i lagene, hvis din 3D-printkøling er for stærk. Denne filament er lidt svær at 3D-printe, fordi den er følsom over for varme, mens den bliver 3D-printet, men du kan stadig udskrive den med en 3D-printer, der ikke har et kabinet. Men efter udskrivning er ASA-dele meget varmebestandige og holdbare, og derfor er det et godt valg til fremstilling af fuglehuse, specialdesignet haveudstyr, udskiftningsdæksler, udvendige dele til biler, boligkomponenter, sportsartikler og andre udendørs dele og inventar.

  Type
  ASA
  Filament Diameter
  1.75mm
  Vægt
  1Kg
  FS171-7001
  Ny
  No reviews

  16 andre varer i den samme kategori:

  Kunder, der købte denne vare, købte også

  Kunder, der købte denne vare, købte også

  Vi bruger cookies for at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside.
  Læs mere i vores cookie- og privatlivspolitik