AzureFilm ABS Plus Hvid 1Kg

  AzureFilm ABS Plus Hvid 1Kg

  På lager, 1-2dags levering
  133,60 kr.
  Inkl. moms

  Fremstillet i EU, højkvalitets ABS, smukke klare print, levende farver, ingen stringing, ingen warping, ingen tilstopning.

  Anbefalinger for printning:

  • Dysetemperatur: 230–260°C
  • Opvarmet byggeplade: Anbefalet 100–120°C + kabinet
  • Printhastighed: 50–100 mm/s
  • Byggeplade: Glas, Kaptontape, Blå tape

  Kompatibel med de fleste FDM 3D printere.

  Farve
  • Hvid

   

  ABS er nok den mest populære plast til sprøjtestøbning, derfor kan du finde det overalt; fra musikinstrumenter, rørsystemer, tastaturhætter, Lego, husholdningsapparater, til endda computerskærme.

  ABS-filament var et af de første 3D-materialer, der blev brugt med industrielle 3D-printere. Mange år senere er ABS stadig et meget populært 3D-filament takket være dets lave omkostninger og gode mekaniske egenskaber. Dette filament er kendt for sin sejhed og slagfasthed, det er også et holdbart og pålideligt materiale. En af dens fordele inkluderer også temperaturstabilitet og bedre fleksibilitet end PLA.

  ABS filament er en acetoneopløselig polymer, og kan derfor acetonesvejses eller dampudglattes. Som allerede nævnt er den meget sej – hvilket betyder, at den er i stand til at modstå høj belastning og temperatur. Disse egenskaber tilsammen gør ABS til et fremragende 3D-printerfilament, især med 3D-printede produkter, der ofte håndteres, tabes eller opvarmes, som telefoncovers, værktøjshåndtag, bilbeklædningskomponenter og elektriske kabinetter. Det 3D-printede emne lavet med vores ABS-spole kan modstå op til 85 °C, hvilket gør ABS til et godt valg til udendørs- eller højtemperaturapplikationer.

  Hvis du begynder at printe med ABS, skal du sørge for at bruge et åbent rum med god ventilation, da materialet har en tendens til at lugte en smule. ABS-filament har også en tendens til at trække sig en del sammen, når det afkøles, så vi anbefaler at bruge en 3D-printer med et kabinet til at kontrollere temperaturen i det miljø, hvor filamentet udskrives.

  Type
  ABS
  Filament Diameter
  1.75mm
  Vægt
  1Kg
  FAP171-9010
  Ny
  No reviews

  16 andre varer i den samme kategori:

  Vi bruger cookies for at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside.
  Læs mere i vores cookie- og privatlivspolitik