N52 neodymmagnet 6x3mm, 50stk sort: Kraftfulde Magneter til Hverdagen
N52 neodymmagnet 6x3mm, 50stk sort: Kraftfulde Magneter til Hverdagen

N52 neodymmagnet 6x3mm - 50stk sort

119,20 kr. 
N52 neodymmagnet 6x3mm - 50stk sort er en pakke med 50 kraftfulde og højkvalitets magneter, der er ideelle til en række forskellige formål. Disse N52 neodymmagneter er blandt de stærkeste permanente magneter på markedet og er perfekte til brug i hjemmet, på kontoret eller i skolen.
  • Kompakt størrelse: Med en diameter på 6mm og en tykkelse på 3mm, er disse magneter små nok til at være diskrete, men kraftfulde nok til at holde dine genstande sikkert på plads.
  • Høj magnetisk styrke: N52-klassificeringen betyder, at disse magneter er utroligt stærke for deres størrelse. De kan bruges til at hænge op notater, fotos, kunstværker og meget mere.
  • Sort finish: Den sorte finish giver disse magneter et stilfuldt og moderne udseende, der passer til enhver indretning.
  • Alsidiig anvendelse: Disse magneter er perfekte til brug på køleskabe, opslagstavler, magnetiske tavler og mange andre overflader.
Med N52 neodymmagnet 6x3mm - 50stk sort får du en pålidelig løsning, der kan holde dine genstande sikkert på plads. Uanset om du skal hænge notater op på køleskabet eller organisere dokumenter på kontoret, er disse magneter det perfekte valg.

Kunder, der købte dette produkt, købte også:

Kunder, der købte dette produkt, købte også:

Produkt tilføjet til ønskeliste

Vi bruger cookies for at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside.
Læs mere i vores cookie- og privatlivspolitik