LDO Nitehawk-36 USB Tool Head Kit - Integreret RP2040, TMC2209, Accelerometer
LDO Nitehawk-36 USB Tool Head Kit - Integreret RP2040, TMC2209, Accelerometer

LDO Nitehawk-36 (NH36) USB Tool Head Kit

  • Alt-i-en Integration: Nitehawk-36 er et toolboard med en RP2040 MCU, TMC2209 stepperdriver, ADXL345 accelerometer og en USB-port, alt integreret i ét kompakt board baseret på den populære 36mm Nema 14 monteringsstandard.
  • USB-baseret Tilslutning: Nitehawk-36 forenkler opsætningen med sin USB-tilslutningsmetode, der eliminerer behovet for komplicerede breakout-kabler og ekstra hardware sammenlignet med CAN toolboards.
  • Sekundær USB-port: Inkluderer en indbygget USB-port, der gør det muligt at tilslutte en sekundær enhed som en dyse-webcam eller en eddy current probe uden ekstra kabler.
  • Specialtilpasset Toolhead-kabel: Leveres med et enkelt kombineret USB-data- og strømkabel, der er designet til brug i trækæder, men det kan også bruges i en umbilical-konfiguration for fleksibilitet.
  • Bekvem Input Shaping: Det indbyggede accelerometer muliggør nem input shaper kalibrering når som helst.
  • Tacho-aktiveret Hotend Fan: Hotend fan-porten er kompatibel med tre-pin tachometer, hvilket giver ekstra diagnostik og sikkerhedsfunktioner.

Bemærk: Nitehawk-36 forenkler ledningsføring og opsætning, og kræver kun 24V strøm og en USB-forbindelse til RPI-værten. Læs mere på GitHub her.

Ikke på lager
287,20 kr. 

16 andre produkter i samme kategori:

Kunder, der købte dette produkt, købte også:

Kunder, der købte dette produkt, købte også:

Produkt tilføjet til ønskeliste

Vi bruger cookies for at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside.
Læs mere i vores cookie- og privatlivspolitik